EHBO bij baby's en kinderen


Praktische info

Categorie
Vaardigheden
Lesvorm
Klassikaal
Kosten
€ 100,00
Inschrijven

Over Scholing Dichtbij

info@scholingdichtbij.nl
050 577 8886
http://www.scholingdichtbij.nl

Leer reanimatie en de meest voorkomende letsels te behandelen bij kinderen t/m 12 jaar

De cursus bestaat uit een online theoriecursus van 4-6 uur en een praktijkles van 4 uur.

Deze cursus wordt verzorg door Livis. Livis is gecertificeerd EHBO partner van het Rode Kruis. Wanneer je de cursus EHBO bij Baby's en Kinderen met een positief resultaat hebt afgerond, ontvang je het digitaal certificaat van het Nederlandse Rode Kruis. Het slagingspercentage ligt op 99%.

Online theorie
De online theorie bereid je voor op veel voorkomende ongevallen in en om het huis. Denk hierbij aan een bloedneus, een val van de trap of het verwijderen van
een teek. Daarnaast geeft de EHBO-cursus jou voldoende zelfvertrouwen om om te gaan met ernstiger situaties, zoals een hartaanval, een verstikking of een shock. Na afloop van de e-learning staat je theoriecertificaat digitaal voor je klaar.

Praktijkles
Na inschrijving voor de cursus ontvang je een uitnodiging voor het volgen van de e-learning.
Heb je de e-learning afgerond? Dan mag je deelnemen aan de praktijkles, deze wordt namens Livis gegeven bij Scholing Dichtbij. Het volgen van de e-learning is een voorwaarde voor deelname aan de praktijkles.
Tijdens de praktijkles oefen je zelf reanimatie, een AED gebruiken, verband aanleggen, hoe om te gaan met een slachtoffer buiten bewustzijn en wat te doen bij verstikking of verslikken.

Lessen in deze cursus

  • Data en locatiegegevens klassikale lessen

    Groningen