Opdrachtgever en zzp'er in de zorg

Duobus Plus

Heeft u geen tijd om een extra systeem in de gaten te houden? Wij nemen het werk van u over. Met Duobus Plus geeft u alleen door waar en wanneer u wie zoekt en wij gaan aan de slag.

Duobus Plus

Wij bieden standaard de optie aan dat u zelf bij ons platform uw account inricht, opdrachten uitzet en ingekomen reacties bekijkt en opdrachten overeenkomt. Wilt u echter alleen een opdracht bij ons uitzetten? Dat kan met Duobus Plus.

Na een korte afstemming van een aantal punten zoals contractering en uw wensen gaan we op zoek naar zzp'ers en koppelen we deze per e-mail of telefoon aan u terug.

Op deze manier kunt u met minimale inspanning gebruik maken van onze uitgebreide database met zorgverleners. Duobus neemt het gehele proces uit handen van de inrichting van uw Duobus-account tot het werven, controleren en inplannen van de zzp'ers.

Wilt u uw afdeling planning, financiĆ«n of P&O direct laten meekijken in ons systeem? Dat kan! Zo heeft u bijvoorbeeld inzage in de afgesloten contracten en in de officiële documenten zoals het diploma en de VOG van de zzp'ers.

Vul het formulier in of neem contact met ons op om te beginnen!

Opdracht

Op zoek naar een zzp'er voor een bepaalde periode of juist een specifieke datum? Wij vinden de geschikte kandidaat.

Neem contact met ons op of zet hieronder meteen de opdracht bij ons uit.