services1

Snel en gemakkelijk zzp'ers contracteren?

Werkt uw organisatie structureel met zzp'ers of heeft u af en toe aanvulling van uw personeel nodig? Duobus is de alles-in-een-oplossing voor alle organisaties die met zzp'ers in de zorg werken.

Grote database met zzp'ers

Als opdrachtgever kunt u Duobus gebruiken voor de bij u ingeschreven zzp'ers. Kunnen deze zzp'ers de openstaande opdrachten in uw organisatie echter niet vullen dan is er ook de mogelijkheid de opdracht uit te zetten onder alle bij Duobus aangesloten zzp'ers. De kans om de gaten in uw rooster op te lossen wordt zo vele malen groter.Ondernemerschap zzp'ers waarborgen

Zzp'ers moeten hun eigen tarief kunnen bepalen willen ze aangemerkt worden als ondernemer voor de inkomstenbelasting. Bij Duobus zit dit wel snor. De zzp'ers doen een bod op openstaande opdrachten van zorgaanbieders. Ook kunnen zzp'ers zichzelf profileren door de 3 kwaliteitsmeters. Deze geven inzicht in de mate van gevolgde bijscholing, de tevredenheid van klanten en de mening van collega zorgverleners.Automatische contractering

U kiest zelf welke opdrachtovereenkomst u wilt koppelen aan de opdracht. Een zzp'er kan op de openstaande opdrachten (diensten) bieden en het contract accepteren. Als u akkoord bent gegaan met het bod kunt u de overeenkomst direct digitaal afsluiten.

images/services_zo1.png images/services_zo2.png images/services_zo3.png
Centrale planning

Teams formeren, plannen en roosteren kan allemaal online op Duobus. Externe applicaties, Google-agenda of Excel zijn daarmee verleden tijd. U heeft de financiële informatie, de planning en de database met zzp'ersen vaardigheden allemaal centraal in één systeem dat vanaf elke computer met internetverbinding te bereiken is.

Prijs-kwaliteitverhouding

Bij elk bod op een opstaande dienst staan drie balken, wij noemen ze de kwaliteitsmeters. De balken geven inzicht in de mate van gevolgde bijscholing, de tevredenheid van klanten en de mening van collega zorgverleners. Bij biedingen van verschillende zzp’erskunt u gemakkelijk een keuze maken gebaseerd op de geboden prijs en het inzicht in de kwaliteit van de zorgverlener.

Financieel overzicht

Alle facturen die de zzp'ers naar u versturen komen in uw account te staan. Hierdoor is het mogelijk om alle facturen snel en op basis van de informatie die u heeft, snel en makkelijk te vinden. Ook is het mogelijk om een kostenplaats toe te voegen aan uw facturen die u ontvangt op basis van de zorgvrager. Hierdoor kunt u nog beter onderscheid maken in de gemaakte kosten.

Veiligheid

Duobus werkt met persoons- en financiële gegevens van zorgverleners, zorgvragers, zorgaanbieders en andere stakeholders. Beveiliging is dan ook topprioriteit van Duobus. Daarom spant Duobus zich tot het uiterste in om ervoor te zorgen, dat alleen de personen waarvoor de informatie bedoeld is, deze informatie krijgen te zien. Daarom wordt Duobus alleen ontwikkeld en beheerd tegen de geldende standaarden. Richtlijnen van standaarden waar Duobus zich onder andere aan conformeert zijn de beveiligingsrichtlijnen voor WebApplicaties van het Nationaal Cyber Security Centrum en de NEN 7510 reeks.

Daarnaast maakt Duobus gebruik van een EV-SSL beveiligingscertificaat (Extended Validation Certificate), wat tevens ook door overheden, banken en andere grote instellingen wordt gebruikt.

Minder administratieve lasten

Doordat bij Duobus veel geautomatiseerd is zult u een vermindering van de administratieve lasten ervaren. Met een druk op de knop sluit u overeenkomsten af, facturen van zzp'ers komen altijd op tijd omdat deze wekelijks automatisch verstuurd worden, zzp'ers die hun beschikbaarheid bijhouden kunnen direct ingepland worden en ook is het mogelijk teams zelf te laten plannen.

Van elke zzp'er worden jaarlijks de benodigde officiële documenten ingezien, gecontroleerd en ingescand op de server door Duobus. Zo weet u dat dit altijd in orde is en heeft u hier geen omkijken naar.

Zo worden ook opdrachten met specifieke handelingen alleen getoond aan zzp'ers die hier recent bijscholing in gevolgd hebben. Er reageren op deze manier alleen bekwame zzp'ers.

Het is uiteraard mogelijk om rapportages op maat te maken voor export naar uw AZR-software of boekhoudingsprogramma.

Wat kost Duobus?

U betaalt geen licentiekosten of abonnementskosten voor Duobus. De enige vergoeding die wij vragen is 2,- euro (exclusief BTW) per geplaatste opdracht. Hierbij maakt de duur van de opdracht niet uit. Voor 1 of 24 uur zijn de kosten maar 2,- euro per opdracht.

Gebruik maken van Duobus?

Abonnement afsluiten!