services1

Totaaloplossing voor zzp'ers

Duobus is het totaalpakket voor zzp'ers in de zorg. In het pakket zit namelijk een facturatiemodule, matchingtool, kwaliteitsservice, agenda en communicatietool. Dit allemaal voor maar 72 euro (inclusief btw) per jaar!

Makkelijker ondernemen?

Als u gebruik maakt van Duobus kunt u uw hele onderneming centraal beheren. Zoals uw facturatie, agenda, klanten en bijscholing! Dit zorgt voor minder administratieve last en meer tijd voor leukere dingen.

services2
Nog sneller klanten vinden!

U hoeft slechts op 1 knop te drukken om openstaande zorgvragen te vinden. Al deze opdrachten passen bij uw profiel, wanneer u een opdracht aantrekkelijk vindt, dan kan u hier binnen een paar seconden een offerte voor de desbetreffende opdracht uitbrengen.

Als de zorgorganisatie akkoord gaat met uw offerte, dan komt de dienst direct in uw agenda te staan en zal de factuur automatisch worden aangemaakt en verzonden.

services4
Facturatiepakket

Met het facturatiepakket van Duobus kunt u alle nodige facturen maken of inboeken en makkelijk BTW aangifte doen (indien nodig). Daarnaast is al veel voor u geautomatiseerd.

Facturen worden bijvoorbeeld automatisch aangemaakt en verstuurd als u de zorgvraag heeft gevonden via Duobus.

services4
Ook uw officiële documenten makkelijk en veilig delen

Als gebruiker van Duobus kan u een keer per jaar uw officiële documenten laten scannen (zit bij de prijs in). Hierdoor hoeft u niet (steeds) naar elke zorgorganisatie toe met uw officiële documenten.

Wij komen bij u langs, hierdoor hoeft u niet de deur uit, u kunt zelf bepalen waar en wanneer deze documenten worden ingescand.

Gebruiksvriendelijkheid voorop!

Duobus is zo ingericht, dat u alles kan doen met slechts een paar klikken op de knop. Daarnaast maakt het niet uit of u op een computer, iPad of mobiel werkt. Duobus past zich aan u aan!

services5 services6 services7
Direct uw activiteiten overzichtelijk!

Op de beginpagina van Duobus ziet u alles wat betrekking heeft op uw dienstverlening. Aankomende (zorg) diensten, hoeveel u heeft verdiend en of opdrachtgevers uw offerte hebben geaccepteerd.

Agenda

Al uw diensten centraal in de agenda, u kunt direct zien waar en wanneer u een opdracht heeft. Daarnaast kunt u ook aan zorgorganisaties laten zien wanneer u beschikbaar bent.

Kwaliteit

Door middel van het kwaliteitssysteem kunt u al uw gevolgde cursissen cursussen centraal bewaren en aan opdrachtgevers tonen. Duobus voert ook digitale klanttevredenheidsonderzoeken uit en vraagt naar de mening van collega zzp’ers over de samenwerking. De resultaten zijn zichtbaar als een gemiddelde in 3 balken, de kwaliteitsmeters. Hierdoor heeft u een c.v. met referenties online!

Wat kost Duobus?

Een zzp-abonnement bij Duobus kost 72 euro per jaar (inclusief btw), dit is maar 6 euro per maand!

Gebruik maken van Duobus?

Zzp-abonnement afsluiten!