Pre-employment screening

Kamer van Koophandel (KVK)

Kamer van Koophandel (KVK)
Koppeling met register
Periodieke controle

Een zzp'er in de zorg moet ingeschreven zijn in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KVK). Immers profileert de zorgverlener zich als bedrijf en wordt deze ook als zodanig gezien in belastingtechnische zin en in de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). Het is dan ook van belang dat u weet dat de zzp'er bij de KVK is ingeschreven.

Duobus heeft een koppeling met het register van de KVK. De koppeling wordt voor meerdere doeleinden ingezet. Vanzelfsprekend om te controleren of de inschrijving aanwezig is. Maar daarnaast is het ook erg handig bij het aanmelden van de zzp'er, zo hoeft deze zijn adresgegevens niet in te voeren. Dat is niet alleen wel zo makkelijk, het verkleint ook fouten bij de invoer.

Periodiek worden de inschrijvingen gecontroleerd. Is de zzp'er nog ingeschreven? Maar ook: klopt het adres nog? Bij verhuizingen wordt het adres niet altijd bijgewerkt. Een actuele adminstratie is niet alleen handig maar ook noodzakelijk om te voldoen aan alle wet- en regelgeving. Onjuiste en verouderde adressen komen bij ons dus altijd naar voren.

Genoeg gezien?

Meld je nu aan en begin vandaag nog met Duobus!

Aanmelden

Vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag verder!

Contact