Meerdere facturen downloaden/exporteren

Om meerdere facturen in 1x te downloaden in PDF formaat, of in een Excel bestand (.csv), volg de volgende stappen.

1. Ga naar de pagina Facturen https://www.duobus.nl/invoices

2. Klik op Zoeken binnen facturen

3. Vul de van en tot datum in van de facturen wilt hebben, bijvoorbeeld 01-01-2020 en 31-12-2020 om voor het jaar 2020 de facturen te krijgen.

Opmerkingen:
- Wil je zoeken op basis van factuurdatum? Zet dan een vinkje voor Factuurdatum
- Vink je dit niet aan, dan wordt er gezocht op opdrachtdatum in plaats van factuurdatum.
- Bij handmatige facturen wordt altijd gezocht op factuurdatum.
- Er zit een limiet op 500 facturen in de resultaten. Kom je aan deze limiet, maak in dat geval meerdere kleinere selecties.

4. Klik op Zoeken

Je ziet nu het overzicht van de facturen uit de zoekresultaten. Bovenin de lijst zie je 2 knoppen: 'Download verzamelbestand (.zip)' en Download verzamelbestand (.csv).

Als je klikt op de .zip knop dan krijg je een .zip bestand met alle PDF facturen. Klik je op de .csv knop, dan krijg je 1 excel bestand met daarin alle facturen in tekstformaat.