Overeenkomsten vinden

Opdrachtovereenkomsten kunnen op een aantal plaatsen gevonden worden.

Overeenkomen
De zzp'er accepteert een modelovereenkomst eenmalig, op de pagina van het bieden op een opdracht. Dit is per verschillende modelovereenkomst (bijvoorbeeld extramuraal, intramuraal, route), per verschillende opdrachtgever. Dit is dus een actie die de zzp'er maar een paar keer hoeft te doen.

Vervolgens is de betreffende modelovereenkomst iedere keer bij het reageren op de opdrachten automatisch van toepassing. De overeenkomst is hierbij ook zichtbaar, om te zien welke het betreft.

Inzien van de individuele overeenkomsten
Per individuele dagopdracht van maximaal 24 uur is er automatisch een nieuwe overeenkomst, gebaseerd op de betreffende geaccepteerde modelovereenkomst. Deze is te zien op de volgende pagina's:

Voor zzp'ers

Voor zowel zzp'ers als opdrachtgevers
  • Planning: https://www.duobus.nl/agenda - Klik op de opdracht in kwestie. Klik vervolgens op het nummer achter Referentie. De overeenkomst verschijnt dan in beeld. Ook kan de overeenkomst hier in PDF formaat worden gedownload.


  • Facturatiepagina: https://www.duobus.nl/invoices - Klik op het factuurnummer. Vervolgens op het nummer onder Referentie. Dezelfde popup als via de agenda komt dan in beeld.