Zzp'ers in de buurt zoekenIn deze handleiding lees je hoe je zzp'ers in de buurt kunt vinden.


Introductie


Wanneer er een zorgvraag binnenkomt moet er soms snel gepland worden. Het kan dan het geval zijn dat wachten op zzp'ers die reageren te lang duurt. Met deze feature is het mogelijk om zzp'ers te zoeken die in de buurt van de opdracht zitten. Je kunt ze dan benaderen via bijvoorbeeld e-mail, telefoon of priv├ębericht en vragen of ze reageren op de opdracht.Zoeken


  • Er kan gezocht worden naar zzp'ers waarmee reeds een goedgekeurde koppeling/connectie is gemaakt.
  • Er kan gefilterd worden op locatie en de datum waarop iemand nog vrij is in Duobus en of de zzp'er nog recentelijk is ingelogd.

Op deze manier vind je de relevante zzp'ers bij een opdracht.2 manieren


De kaart met zoekfunctie is op 2 manieren te gebruiken en te benaderen.1: Via de Bedrijfsomgeving


Je komt via deze weg op de pagina en kunt zelf alle filters instellen. Je kunt bijvoorbeeld zelf een woonplaats invullen.
2: Via een opdracht


Via deze weg worden de filters al meteen ingevuld op basis van de opdracht. De locatie van de opdracht is al meteen ingevuld net als de van en tot datum.

Resultaten


Zowel op als naast de kaart komen alle zzp'ers die voldoen aan de zoekopdracht. Door te klikken op de bedrijfsnaam van de zzp'er komt er meer informatie in een popup. Via de popup kun je doorklikken naar het profiel of meteen het e-mail adres en telefoonnummer zien.