Hoe laat je jouw onderneming groeien?

donderdag 11 mei 2023

Als zelfstandige in de zorg ben je verantwoordelijk voor het leveren van goede zorg aan jouw cliënten, terwijl je tegelijkertijd een succesvolle onderneming runt. Dit kan een grote uitdaging zijn, maar het kan ook veel voldoening geven. Duobus geeft jou een aantal tips om jouw eenmanszaak in de zorg te laten groeien!

Werk professioneel en ethisch verantwoord
Als zzp’er in de zorg is het van groot belang dat je altijd professioneel en ethisch handelt. Houd je daarom ten allen tijden aan de ethische code van jouw beroep, wees transparant naar jouw cliënten en hun naasten, wees eerlijk in communicatie met collega’s en heb vooral ook veel plezier in je werk!

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
Investeer daarnaast in jouw kennis en kunde. Volg bijvoorbeeld een e-learning of klassikale scholing via Duobus. Hiermee zorg jij ervoor dat jij op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied, kun je jouw diensten uitbreiden en kun je de kwaliteit verhogen.

Bouw een netwerk op
Een sterk netwerk is essentieel voor elke zzp’er in welk vakgebied dan ook. Dit netwerk kan bestaan uit collega’s, andere zorgverleners, zorginstanties en verzekeraars. Bouw jouw netwerk op door aanwezig te zijn op bijvoorbeeld één van onze vaardighedendagen, ga naar netwerkevenementen of bezoek conferenties. Ook jouw profiel op Duobus kun je gebruiken om te netwerken. Vul jouw profiel zo volledig mogelijk in en wordt gevonden door opdrachtgevers door heel Nederland.

Zorg voor een goede administratie
Het zijn van een succesvolle ondernemer in de zorg vereist ook een goede administratie. Zorg ervoor dat je jouw financiën, belastingen en verzekeringen goed op orde hebt. Duobus kan jou hierbij ondersteunen. Met onze tool kun je facturen aanmaken, automatisch factureren en belangrijke documenten opslaan. Wij weten namelijk als geen ander dat jij als zorgverlener zorg wilt bieden en je zo min mogelijk bezig wilt houden met administratie.

Als zzp'er in de zorg heb je een unieke kans om jouw cliënten hoogwaardige zorg te bieden, terwijl je tegelijkertijd een succesvolle onderneming runt. Door deze tips te volgen en te werken aan jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling, kun je jouw bedrijf in de zorg laten groeien.

Duobus Zorgnieuws (Webredactie)

Wij houden u op de hoogte over de ontwikkelingen in de markt.