Interview met Thuiszorg Dichtbij

zondag 8 maart 2020

De ‘R’ zit nog steeds in de maand, maar langzamerhand zien we de zon doorkomen. Wij zetten daarom onze zorginstanties in het zonnetje! We zijn bij verschillende aangesloten partijen langs geweest om hun te interviewen over wat zij voor werkzaamheden verrichten, waarom zij met zzp’ers werken en waarom ze aangesloten zijn bij Duobus.

“Mijn naam is Attie de Boer. Ik ben zelfstandig verpleegkundige en werk als planner bij Thuiszorg Dichtbij. Dagelijks maak ik gebruik van Duobus, zowel als zzp’er als planner. Ik zit dus aan beide kanten van het scherm en ik moet zeggen dat het mij heel goed bevalt.

Als organisatie zijn wij gespecialiseerd in het bieden van hoogwaardige terminale zorg aan huis. Dit doen wij met een grote groep zelfstandige zorgverleners die zijn geselecteerd op hun persoonlijke kwaliteiten en professionele vaardigheden. Uit mijn hoofd werken we ongeveer met 180 zelfstandigen. Ons doel is om samen met hen de kwaliteit van leven te behouden. Juist in de laatste levensfase. Dit doen wij door middel van contact, aandacht en deskundige zorg. Wij willen dat mensen in rust thuis kunnen overlijden.

Wij waren in 2015 de eerste gebruiker van Duobus en hebben zelfs nog meegedacht toen het platform ontwerpen werd. Duobus heeft ons toen gevraagd om mee te denken en om te kijken hoe zij het platform nog aangenamer konden maken voor zorginstanties. Ze hebben echt geluisterd en er zeer gebruiksvriendelijk platform van weten te maken. Het is zowel voor de zzp’er als voor de zorginstantie inzichtelijk, overzichtelijk en het bied veel mogelijkheden.

Als organisatie kunnen we opdrachten plaatsen, controleren of mensen de juiste certificaten hebben en we kunnen gemakkelijk plannen en factureren. Ook de service is top! Als er iets is hoeven we maar te bellen en er wordt uitgelegd waar we iets kunnen vinden of het wordt opgelost.

Als zelfstandig verpleegkundige ben ik ook ingeschreven bij Duobus. Het geeft mij toegang tot heel veel opdrachten, een netwerk en maakt het in contact komen met instanties een stuk makkelijker. Kortom een top platform dat ons werk een stuk makkelijker maakt.”

Duobus Zorgnieuws (Webredactie)

Wij houden u op de hoogte over de ontwikkelingen in de markt.